LIDERI U TEHNOLOGIJI

Kompanija Valvoline  je 150 godina na vodećoj poziciji u tehnologiji motornih ulja. Od kreiranja motornog ulja X-18 1939. godine pa sve do kreiranja motornog ulja MaxLife namenjenog za velike kilometraže  2000. godine, brend Valvoline je uvek težio inovacijama i tome da svakodnevnim vozačima i strastvenim ljubiteljima automobila obezbedi kvalitetno motorno ulje i maziva za motore.

Kompanija Valvoline je ponosna što je jedini proizvođač motornog ulja koje je uspešno prošlo svih 5 benzinskih testova za aktuelne API i ILSAC kategorije benzina u internoj laboratoriji za testiranje motora u Ešlandu, država Kentaki. Ove napredne tehnologije testiranja motora omogućile su kompaniji Valvoline više slobode i fleksibilnosti u inovacijama.

Dok nadograđujemo ove testove kako bismo ih uskladili sa novim testovima za narednu generaciju API i ILSAC specifikacija, nastavljamo dugotrajnu tradiciju praktičnih inovacija.

150 godina kvalitetnih maziva

Kada je Model T prvi put masovno proizveden 1920. godine, svaki je pre izlaska iz fabrike bio napunjen Valvoline motornim uljem. Tokom prethodnih 100 godina, uporedo sa razvojem tehnologije motora i tehnologije motornih ulja, i Valvoline neprekidno uvodi inovacije.

Valvoline je u mogućnosti da obezbedi motorna ulja visokog kvaliteta zbog toga što mi svoja bazna ulja ne rafinišemo iz sirove nafte. To nam obezbeđuje fleksibilnost prilikom istraživanja tržišta u potrazi za najfinijim dostupnim baznim uljima za naša motorna ulja i druga maziva. Taj kvalitet je jasno vidljiv u svakoj boci koja nosi oznaku brenda Valvoline.