Industrija


INDUSTRIJSKI I PROIZVODNI SEKTOR


U industrijskom i proizvodnom sektoru, vaša oprema mora da radi pouzdano i uz najveću moguću efikasnost. Produktivnost se mora osigurati i pripremiti za rast, a vaši operativni troškovi treba da se smanje. Uz to, treba smanjiti i negativne uticaje vaše kompanije na životnu sredinu.

Manje otpada, niža potrošnja energije, veća izdržljivost i produženi intervali održavanja su verovatno stavke koje su visoko na listi prioriteta. Ostvarivanje svega navedenog nije jednostavno, ali mi razumemo izazove sa kojima se suočavate.

Radi veće efikasnosti vašeg poslovanja, Valvoline nudi vrhunska i pouzdana rešenja.

KAKO DA POBOLJŠATE UČINAK VAŠE OPREME?


Optimizacija učinka u svim procesima predstavlja krajnji cilj svakog industrijskog i proizvodnog poslovanja. Stoga je od ključnog značaja da koristite odgovarajuće mazivo za svaku mašinu i alatku.

Tu Valvoline stupa na scenu.

Naša vrhunska maziva su jedinstveno kreirana da obezbede izuzetnu pouzdanost i efikasnost različitih vrsta opreme, uz smanjenje troškova održavanja i vremena nefunkcionalnosti opreme kako bi se ostvarila maksimalna produktivnost i profitabilnost poslovanja.

Sa industrijskim rešenjima razvijenim prema specifikacijama različitih industrija i proizvođača opreme, Valvoline pruža vrhunsku zaštitu i održava vaše mašine u odličnom stanju i u najtežim radnim uslovima.

Osim povećane efikasnosti procesa, mi dodajemo vrednost svakom aspektu vašeg poslovanja, kako bi ono konstantno napredovalo. Jer kada je važna produktivnosti, vi birate Valvoline!

OSTVARITE MAKSIMALNU PRODUKTIVNOST U SVOM PROIZVODNOM POGONU!


SMANJITE SVOJE OPERATIVNE TROŠKOVE


Pokazaćemo vam kako da smanjite troškove uz pomoć pravih proizvoda, usluga i znanja.

Zajedno sa operaterima i proizvođačima industrijske opreme radimo na razvoju vodećih rešenja za podmazivanje i hlađenje. Naši tehnički stručnjaci sa višedecenijskim iskustvom na terenu će izvršiti prvoklasnu procenu vaših potreba u pogledu opreme, pre primene najnovijih tehnologija u oblasti podmazivanja i održavanja opreme.

Zahvaljujući svom obimnom znanju, otkriće sve potencijalne probleme i doterati vaše poslovanje kako bi se smanjili kvarovi opreme i troškovi održavanja, što dovodi do sveukupnog poboljšanja profitabilnosti.


FUNKCIONALNOST TOKOM CELE GODINE


REĐI
NEPLANIRANI
ZASTOJI
PRODUŽENI
SERVISNI
INTERVALI
SMANJENI
TROŠKOVI
ODRŽAVANJA
NIŽI UKUPNI
TROŠKOVI
VLASNIŠTVA

ISTRAŽITE NAŠ ASORTIMAN VRHUNSKIH REŠENJA ZA INDUSTRIJSKI SEKTOR


Imamo širok asortiman maziva, masti, rashladnih tečnosti i drugih proizvoda koji zadovoljavaju sve vaše potrebe i podižu efikasnost vašeg postrojenja na viši nivo, uz optimalno podmazivanje čak i za najsloženije i najzahtevnije operacije.


Greases

MASTI


Naše masti vrhunskog kvaliteta obezbeđuju optimalni učinak industrijske opreme uz minimalno vreme nefunkcionalnosti i maksimalnu profitabilnost. Valvoline masti pružaju zaštitu za širok raspon radnih temperatura i omogućavaju bolji rad vaše opreme u različitim zahtevnim okruženjima.


Industrial Oils

INDUSTRIJSKA ULJA


Tim stručnjaka za maziva kompanije Valvoline potrošio je milione sati na terensko testiranje naših industrijskih ulja kako bi bili sigurni da su ta ulja razvijena sa vrhunskim performansama. Garantujemo maksimalni učinak svih naših proizvoda i pružamo vam opremu bez kvarova za potpuno bezbrižan rad.


Coolants

RASHLADNE TEČNOSTI


Valvoline rashladne tečnosti su prošle brojna testiranja pod izuzetno teškim uslovima rada i odobrene su od strane vodećih proizvođača opreme. Naše rashladne tečnosti najsavremenije tehnologije su daleko stabilnije i manje podložne trošenju, te nude zaštitu bez premca za sve vrste materijala.


Kontaktirajte sa stručnjacima kompanije Valvoline za besplatnu preporuku kako da povećate efikasnost svog poslovanja.

ZAŠTO VALVOLINE TREBA DA BUDE VAŠ PRVI IZBOR?


Valvoline uživa poverenje u teškim uslovima rada od 1866. godine. Posvećeni smo pružanju vrednosti putem vrhunskih proizvoda propraćenih pouzdanom, vrhunskom uslugom. Istražite sve koristi koje ćemo pružiti vašem poslovanju!


NAŠA POSVEĆENOST POUZDANOSTI


Valvoline je posvećen pružanju namenski prilagođenih rešenja za podmazivanje po sistemu „ključ u ruke“, u cilju povećanja pouzdanosti vašeg poslovanja. Naša tehnološka rešenja će podstaći efikasnost smanjenjem troškova održavanja, svođenjem neplaniranih nefunkcionalnosti na minimum i vraćanjem vaše opreme u pun pogon.

VEĆA
FUNKCIONALNOST
OPREME
OPTIMALNA
OPERATIVNA
POUZDANOST
POBOLJŠANA
EFIKASNOST
POSLOVANJA
NIŽI
OPERATIVNI
TROŠKOVI

REALIZACIJA UZ PRAKTIČNU STRUČNOST


U zavisnosti od situacije, to se može ostvariti brzim, fleksibilnim i pouzdanim snabdevanjem odobrenim mazivima i rashladnim tečnostima koja omogućavaju duže intervale zamene ulja, propraćenim namenski prilagođenim, tehnički orijentisanim programima usluga i konsultacija, čime se postiže:

SMANJENJE
ZALIHA
OPTIMALNA
KONFIGURACIJA
OPREME
SMANJENA
POTROŠNJA
MAZIVA, MASTI I
REZERVNIH
DELOVA
OPTIMALNI SERVISNI
INTERVALI I SKRAĆENO
VREME
NEFUNKCIONALNOSTI
OPREME