Rudarstvo/građevinarstvo


GRAĐEVINSKI SEKTOR


Malo je radnih okruženja toliko zahtevnih za opremu kao građevinski sektor.

Nepovoljni radni uslovi, velika opterećenja i neprekidan rad dovode vašu mehanizaciju do same granice izdržljivosti. Vreme je novac a rokovi su kratki, pa morate biti u mogućnosti da se oslonite na svoju opremu da će raditi kad god i gde god bude potrebno. Neplanirani zastoji i visoki operativni troškovi se svakako moraju izbeći.

Srećom, postoji rešenje.

ŽELITE DA OPTIMIZUJETE EFIKASNOST VAŠE OPREME?


Valvoline je tu da vam pomogne!

Mi razumemo da je vreme novac. Vi morate da poštujete rokove i nemate vremena za gubljenje na kvarove opreme. A kada mehanizacija radi ispravno i bez problema, vaše sveukupno poslovanje će postati efikasnije i profitabilnije.

Zato mi zajedno sa rukovodiocima gradilišta, timovima koji rade na održavanju i vodećim proizvođačima opreme za teške uslove rada radimo na razvoju rešenja koja obezbeđuju izuzetan i pouzdan učinak.

Valvoline proizvodi vrhunskog kvaliteta kreirani su da zaštite sastavne delove vaše opreme, čime se produžavaju intervali održavanja i smanjuju skupi zastoji usled kvarova.

OBEZBEDITE OPTIMALNI UČINAK SVOJE GRAĐEVINSKE OPREME!


OTKLJUČAJTE UŠTEDU TROŠKOVA


Pokazaćemo vam kako da smanjite troškove uz pomoć pravih proizvoda, usluga i znanja.

Zahvaljujući našem praktičnom pristupu, mi obezbeđujemo namenski prilagođena rešenja za podmazivanje i održavanje, i pružamo vam podršku u ostvarivanju optimalnih servisnih intervala, produžene izdržljivosti opreme i smanjenja operativnih troškova. To dovodi do sveukupnog izuzetnog učinka i pouzdanosti koja je potrebna da bi vaša oprema mogla da nastavi svakodnevno da radi.

Naši posvećeni tehnički inženjeri će izvršiti procenu po kriterijumima „best-in-class“ (najbolje u datoj klasi) koja će vam pomoći da poboljšate podmazivanje i poslujete po svetskim standardima. Otkriće sve potencijalne probleme i podesiti vaše poslovanje kako bi se poboljšala profitabilnost i povećala dobit, kvarovi opreme sveli na minimum i smanjili operativni troškovi.

Zato što je uspeh vašeg poslovanja naša osnovna misija.


U POGONU PO CEO DAN


REĐI
NEPLANIRANI
ZASTOJI
PRODUŽENI
SERVISNI
INTERVALI
SMANJENI
TROŠKOVI
ODRŽAVANJA
NIŽI UKUPNI
TROŠKOVI
VLASNIŠTVA

ISTRAŽITE NAŠ ASORTIMAN PROVERENIH REŠENJA VRHUNSKOG KVALITETA


Imamo širok asortiman maziva, masti, rashladnih tečnosti i drugih proizvoda vrhunskog kvaliteta koji zadovoljavaju sve vaše potrebe i obezbeđuju zaštitu bez premca za svaki pokretni deo vaše opreme.


Greases

MASTI


Valvoline masti i maziva visokog kvaliteta napravljeni su da ispune sve potrebe vodećih proizvođača opreme. Naše masti su kreirane za maksimalnu izdržljivost i optimalni učinak u nepovoljnim radnim uslovima, kao što su velika opterećenja, ekstremni pritisak i temperature.


Industrial Oils

INDUSTRIJSKA ULJA


Formula Valvoline industrijskih ulja kombinuje najkvalitetnija bazna ulja i aditive kako bi se osigurao visok učinak i zaštitna svojstva. Ti izuzetno stabilni proizvodi produženog servisnog intervala su idealni za primenu u građevinskom sektoru.


Coolants

RASHLADNE TEČNOSTI


40% kvarova motora uzrokovano je problemima sa rashladnim sistemom. Radi prevencije takvih kvarova, Valvoline rashladne tečnosti održavaju rashladne sisteme u potpuno funkcionalnom stanju, čak i na najvišim radnim temperaturama, štiteći motor i sve njegove delove od pregrevanja, korozije i prevremenog habanja.


Tražite najbolje rešenje za svoju opremu? Kontaktirajte naše stručnjake za besplatnu preporuku.

ZAŠTO VALVOLINE TREBA DA BUDE VAŠ PRIMARNI DOBAVLJAČ?


Valvoline uživa poverenje u teškim uslovima rada od 1866. godine. Posvećeni smo pružanju vrednosti putem vrhunskih proizvoda propraćenih pouzdanom, vrhunskom uslugom. Istražite sve pogodnosti koje ćemo obezbediti vašem poslovanju!


NAŠA POSVEĆENOST POUZDANOSTI


Valvoline je posvećen pružanju namenski prilagođenih rešenja za podmazivanje po sistemu „ključ u ruke“, u cilju povećanja pouzdanosti vaših građevinskih poslova. Naša tehnološka rešenja će podstaći efikasnost smanjenjem troškova održavanja, svođenjem neplanirane nefunkcionalnosti na minimum i vraćanjem vaše građevinske opreme u pun pogon.

VEĆA
FUNKCIONALNOST
OPREME
OPTIMALNA
OPERATIVNA
POUZDANOST
POBOLJŠANA
EFIKASNOST
POSLOVANJA
NIŽI
OPERATIVNI
TROŠKOVI

REALIZACIJA UZ PRAKTIČNU STRUČNOST


U zavisnosti od situacije, to se može ostvariti brzim, fleksibilnim i pouzdanim snabdevanjem odobrenim mazivima i rashladnim tečnostima koja omogućavaju duže intervale zamene ulja, propraćenim namenski prilagođenim, tehnički orijentisanim programima usluga i konsultacija, čime se postiže:

SMANJENJE
ZALIHA
OPTIMALNA
KONFIGURACIJA
OPREME
SMANJENA
POTROŠNJA
MAZIVA, MASTI I
REZERVNIH
DELOVA
OPTIMALNI SERVISNI
INTERVALI I SKRAĆENO
VREME
NEFUNKCIONALNOSTI
OPREME