Poljoprivreda


POLJOPRIVREDA


Vaš posao je vaš život. Svakog dana se trudite da on procveta, a za to morate da se oslonite na svoju opremu. Ona mora da radi! Ma koliko radni uslovi bili teški.

Vlaga, prašina, ekstremne temperature i višečasovna upotreba su sastavni deo svakodnevnog rada. Ne sme se zaboraviti na održavanje, jer su popravke skupe i često dugo traju. I potrošnja goriva mora da bude pod kontrolom. Od ključnog je značaja da posla bude što više, a troškova što manje.

Valvoline je tu da vam ponudi rešenja od vitalnog značaja za suočavanje sa tim izazovima.

KAKO DA OSTVARITE MAKSIMALNI UČINAK VAŠE POLJOPRIVREDNE MEHANIZACIJE?


Od svoje opreme u svim vremenskim uslovima, tokom čitave godine zahtevate stalnu zaštitu i dobar učinak. Zastoj opreme nije opcija koja dolazi u obzir. Funkcionalna oprema je ono što vašem poslovanju donosi profit, i stoga vam trebaju proizvodi koji rade jednako naporno kao i vi. Takođe vam treba saradnik koji vas neće izneveriti.

U tom slučaju je Valvoline posvećeni partner kog ste tražili. Naši pouzdani proizvodi će omogućiti maksimalni učinak vaših traktora, kombajna, drljača, berača kukuruza, balirki, sejalica i ostale mehanizacije, čak i u najzahtevnijem okruženju.

Dugogodišnje iskustvo nam pruža dragocene uvide u mehaničke izazove poljoprivredne opreme. Naše formule su pripremljene za suočavanje sa tim izazovima i pružaju dragocene koristi poput produženih intervala održavanja, veće ekonomičnosti potrošnje goriva i ređe nefunkcionalnosti opreme i mehaničkih kvarova. Konačno, naša rešenja su tu da vaše poslovanje bude lakše, efikasnije i profitabilnije.

Zato su naši proizvodi odobreni i preporučeni za korišćenje od strane većine najvećih proizvođača poljoprivredne opreme, među kojima su Caterpillar, JCB, Volvo, Fendt, John Deere, Claas, Massey-Ferguson, Liebherr, Komatsu, New Holland, Ford, Hitachi.

POBOLJŠAJTE PRODUKTIVNOST SVOJIH POLJOPRIVREDNIH RADOVA!


SMANJITE TROŠKOVE UZ POMOĆ OPTIMALNOG PODMAZIVANJA


Pokazaćemo vam kako da smanjite troškove uz pomoć pravih proizvoda, usluga i znanja.

Zajedno sa poljoprivrednim stručnjacima i vodećim proizvođačima opreme radimo na razvoju namenski prilagođenih rešenja za podmazivanje i hlađenje. Naši iskusni tehnički inženjeri će izvršiti procenu po kriterijumima „best-in-class“ (najbolje u datoj klasi) koja će utvrditi vaše potrebe u pogledu opreme u cilju unapređenja prakse po pitanju podmazivanja.

Otkriće sve potencijalne probleme i utegnuti vaše poslovanje kako bi se kvarovi opreme sveli na minimum i smanjili troškovi održavanja.


FUNKCIONALNOST TOKOM CELE GODINE


REĐI
NEPLANIRANI
ZASTOJI
PRODUŽENI
SERVISNI
INTERVALI
SMANJENI
TROŠKOVI
ODRŽAVANJA
NIŽI UKUPNI
TROŠKOVI
VLASNIŠTVA

ISTRAŽITE NAŠ ASORTIMAN DOKAZANIH REŠENJA VRHUNSKOG KVALITETA


Imamo širok asortiman maziva, masti, rashladnih tečnosti i drugih proizvoda koji zadovoljavaju sve vaše potrebe i ispunjavaju najviše standarde kvaliteta.


Greases

MASTI


Valvoline masti su specijalno napravljene da ispunjavaju sve potrebe u poljoprivredi. Za podmazivanje šasija, ležišta sa malim brzinama, uređaja za spajanje, itd, nudimo različite višenamenske masti. Za poljoprivredne mašine koje trpe velike udare, velika opterećenja i nepovoljne vremenske uslove preporučujemo naše masti specijalno namenjene za mašine za zemljane radove.


HDO

ULJA ZA TEŠKE USLOVE RADA


Valvoline ulja za teške uslove rada osiguravaju visok učinak i zaštitna svojstva poljoprivredne opreme. To su izuzetno stabilni proizvodi produženog servisnog intervala, koji rizik od nefunkcionalnosti mehanizacije svode na minimum tako što štite motor od oksidacije, formiranja naslaga i drugih pojava koje narušavaju učinak.


Coolants

RASHLADNE TEČNOSTI


40% kvarova motora uzrokovano je problemima sa rashladnim sistemom. Radi prevencije takvih kvarova, Valvoline rashladne tečnosti održavaju rashladne sisteme u potpuno funkcionalnom stanju i sprečavaju koroziju mehanizacije i sastavnih delova. Bilo da radite sa modernom opremom, mehanizacijom kojoj je istekla garancija ili imate mešoviti vozni park, mi imamo pravo rashladno rešenje za vas.


Kontaktirajte stručnjake kompanije Valvoline za besplatne savete o podmazivanju i počnite da štedite već danas!

ZAŠTO VALVOLINE TREBA DA BUDE VAŠ PRIMARNI DOBAVLJAČ MAZIVA?


Valvoline uživa poverenje u teškim uslovima rada od 1866. godine. Posvećeni smo pružanju vrednosti putem vrhunskih proizvoda propraćenih pouzdanom, vrhunskom uslugom. Istražite sve koristi koje možemo ostvariti kao partneri!


NAŠA POSVEĆENOST POUZDANOSTI


Valvoline je posvećen pružanju namenski prilagođenih rešenja za podmazivanje po sistemu „ključ u ruke“, u cilju povećanja pouzdanosti vašeg poslovanja. Naša tehnološka rešenja će podstaći efikasnost smanjenjem troškova održavanja, svođenjem neplanirane nefunkcionalnosti na minimum i vraćanjem vaše poljoprivredne opreme u pun pogon.

VEĆA
FUNKCIONALNOST
OPREME
OPTIMALNA
OPERATIVNA
POUZDANOST
POBOLJŠANA
EFIKASNOST
POSLOVANJA
NIŽI with
OPERATIVNI
TROŠKOVI

REALIZACIJA UZ PRAKTIČNU STRUČNOST


U zavisnosti od situacije, to se može ostvariti brzim, fleksibilnim i pouzdanim snabdevanjem odobrenim mazivima i rashladnim tečnostima koja omogućavaju duže intervale zamene ulja, propraćenim namenski prilagođenim, tehnički orijentisanim programima usluga i konsultacija, čime se postiže:

SMANJENJE
ZALIHA
OPTIMALNA
KONFIGURACIJA
OPREME
SMANJENA
POTROŠNJA
MAZIVA, MASTI I
REZERVNIH
DELOVA
OPTIMALNI SERVISNI
INTERVALI I
SKRAĆENO VREME
NEFUNKCIONALNOSTI
OPREME