MEHANIČARI ODRŽAVAJU
SVET U POKRETU

Mesec mehaničara 2020.

Proslava Meseca mehaničara

Godine 1866. svet se promenio sa prvim motornim vozilom. Ovaj radikalan izum promenio je svakodnevni život čitave ljudske rase. Članovi porodice sada su postali bliži jedni drugima, poslovanje je postalo efikasnije, a medicinski hitni slučajevi su mogli brže da se rešavaju.

U današnje vreme malo toga možemo da obavimo bez motornih vozila. Koristimo ih za transport. Dostavljaju nam hranu. Obezbeđuju nam resurse. Pružaju nam bezbednost. A iza svega stoji industrija obučenih stručnjaka koji održavaju naše točkove u pokretu i otklanjaju sva oštećenja.

Krajnje je vreme da ovim mehaničarima odamo zasluženo priznanje. Zato u kompaniji Valvoline proglašavamo mesec mart međunarodnim Mesecom mehaničara i pozivamo vas da nam se priključite u izražavanju zahvalnosti ovim vrednim muškarcima i ženama. Prilikom naredne zamene ulja, zahvalite se svom mehaničaru. I obavezno mu recite da vas šalje kompanija Valvoline.

#MechanicsMonth

Pozivamo vas da podelite fotografiju i priču sa lokalnim mehaničarem na Facebook-u koristeći hešteg #MechanicsMonth i da označite @ValvolineEurope i svoju lokalnu radionicu ako je moguće. Tokom meseca marta 2020. godine, na našoj Facebook i Instragram stranici objavićemo razne priče o mehaničarima .

Nemate Facebook? Bez brige. Svakako možete da izrazite zahvalnost lokalnim mehaničarima od poverenja tako što ćete im jednostavno reći hvala, pohvaliti ih u onlajn recenziji ili preporučiti drugim korisnicima.

#MechanicsMonth Takmičenje

U sklopu proslave #MechanicsMonth, Valvoline Europe organizuje zanimljivo Facebook takmičenje. Pozvali smo mehaničare da na našoj zvaničnoj Facebook strani, podele slike na kojima se vidi kako koriste Valvoline proizvode, stavljajući hešteg #MechanicsMonth uz objašnjenje „Zašto biram Valvoline”. 

Mehaničari koji prilože najkreativniji i najupečatljiviji sadržaj stiču mogućnost da osvoje vredne nagrade. Takmičenje je počelo 5. marta i trajaće do 26. marta. Pobednike proglašavamo poslednjeg dana marta! Ostanite u toku i pratite naše stranice na društvenim mrežama.

Mehaničari

ZAHVALITE SE SVOM MEHANIČARU DANAS